Kantoor

Bij Kids First zoeken we enthousiaste en toegewijde professionals om ons team van ervaren stafleden te versterken. We zijn op zoek naar gedreven professionals om zich bij ons aan te sluiten en samen te werken aan het creëren van een liefdevolle, stimulerende omgeving voor kinderen om in te gedijen. Bij Kids First investeren we niet alleen in de kinderen, maar ook in jouw persoonlijke en professionele groei. Wat jouw talenten ook zijn, bij ons komen ze tot hun recht!

Alle vacatures

Wij bieden

  • Oog voor ontwikkeling: opleidings- en ontwikkelmogelijkheden in je loopbaan
  • Samen sterk; werk nauw samen met jouw collega’s en zet je in voor de toekomstige generatie
  • Elk jaar samen met je collega’s op pad tijdens een gezellig teamuitje

Kids First Academy

Ontdek alles op ons speciale platform, de Kids First Academy! Hier vind je essentiële informatie, zoals richtlijnen en protocollen voor je werk. Ontdek ook diverse modules en leerpaden om je op jouw eigen manier verder te ontwikkelen.

Lees meer

Flexibel werken

We hebben kantoren in Groningen, Akkrum, Mijdrecht en Assen. Maar er is zeker ook mogelijkheid om thuis of hybride te werken. Optimale flexibiliteit dus.

Het verhaal van Linda

Als echte Groninger kan ik zeggen: ‘Er gaat niets boven Kids First Kinderopvang’. Wanneer mijn dag begint en ik mijn collega’s zie die zich allemaal hard inzetten voor kwalitatieve kinderopvang, collegiaal zijn en een hart voor kinderen hebben, word ik al vrolijk. We doen het met elkaar; wij zijn Kids First Kinderopvang. Het voelt voor mij niet alsof ik voor een organisatie werk, maar alsof ik samen met mijn collega’s ervoor zorg dat Kids First Kinderopvang er voor alle kinderen kan zijn.

Elke dag voel ik passie, erkenning en mogelijkheden tot zelfontplooiing, wat de basis is van de intrinsieke motivatie om bij te dragen aan het organiseren van Kids First Kinderopvang. Het is een groot deel van mijn leven op dit moment waar ik trots op ben en waar ik plezier in heb: werkgeluk! Kom erbij, laten we samen verder klimmen en bouwen aan Kids First Kinderopvang.

Missie & Visie

Kids First is meer dan alleen een opvang: we willen kinderen iets geven waar ze de rest van hun leven van kunnen genieten.

Elk kind verdient een plek waar hij zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen, waar hij kan spelen, waar hem veiligheid wordt geboden en waar hij liefdevol wordt verzorgd.