Kids First Academy

Bij Kids First hebben wij onze eigen intranet en opleidingsplatform onder de titel Kids First Academy!

Wat maakt de Kids First Academy zo bijzonder? Het is niet alleen een platform voor communicatie, maar ook een bron van mogelijkheden voor jou als medewerkers. Hier bieden we niet alleen ruimte voor het delen van kennis en ervaringen, maar geven we ook toegang tot aanvullende opleidingen en boeiende lespakketten.

  • Gemakkelijk communiceren met je collega’s
  • Volg boeiende extra opleidingen en behaal certificaten
  • Je volgt standaard een inwerktraject in de Kids First Academy
  • Makkelijk toegang tot protocollen, regels en formulieren

Bij Kids First doen we ons best om een fijne werkomgeving te creëren waarin onze medewerkers kunnen groeien. De Kids First Academy is een speciale plek waar we investeren in de ontwikkeling van al onze teamleden.

Zo doorloop je een inwerktraject om je voor te bereiden op je rol. Dit traject biedt een diepgaand inzicht in de kernwaarden en missie van Kids First, evenals praktische training en richtlijnen om effectief te beginnen met je nieuwe baan. Van kennismaking met de pedagogische aanpak tot het verdiepen in de organisatiestructuur, het inwerktraject van de Kids First Academy legt een stevig fundament voor een succesvolle en zinvolle bijdrage aan het welzijn en de ontwikkeling van onze kinderen.

Het maakt niet uit of je net begint bij Kids First of hier al een tijdje werkt, de Kids First Academy is er voor iedereen. Het is een plek waar je kunt leren en groeien, met interessante workshops en trainingen die je kunnen helpen om beter te worden in je werk.

Bij Kids First vinden we het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen. De Kids First Academy is daarom een belangrijk onderdeel van onze organisatie, waar we samen werken aan groei en succes. We nodigen je uit om mee te doen en samen met ons te groeien bij Kids First.