Over ons

Kids First biedt kinderopvang in de breedste zin van het woord in Groningen, Friesland en Drenthe. Met meer dan 150 opvanglocaties voor kinderdagopvang, buitenschoolse opvang, peuteropvang én gastouderopvang in de drie noordelijke provincies, zijn we vaak dicht bij jou in de buurt te vinden.

Ondek onze locaties

Professioneel en betrouwbaar

Onze medewerkers hebben de kennis, ervaring en kwalificaties in huis om in een veilige omgeving kinderen een basis van uitstekende kwaliteit te bieden. Je kunt er op vertrouwen dat wij onze afspraken naar de kinderen, ouders, onze partners en elkaar nakomen. We zijn een nuchtere, eerlijke en hardwerkende organisatie zonder poespas. Eenduidig en transparant in de manier waarop we werken en duidelijk in onze communicatie. Dat is de reden waarom voor de ouders op alle locaties de GGD-inspectierapporten en de jaarlijks risico-inventarisaties op het gebied van gezondheid en veiligheid ter inzage liggen.

Oog voor ontwikkeling

Kids First heeft oog voor de ontwikkeling van kinderen. Wij zijn een ontwikkelingsgerichte kinderopvangorganisatie. Dat houdt in dat we nieuwe producten en diensten blijven ontwikkelen om op de marktvraag in te kunnen spelen. Al onze medewerkers krijgen de ruimte om zich verder te ontplooien.

Passie voor ons vak

Passie voor ons vak, liefde voor kinderen en de energie die we als medewerkers inzetten, zorgen er voor dat we in onze ontwikkeling blijven groeien. Kinderen staan hierbij altijd op de eerste plaats. Het is de rode draad van onze organisatie: we geven liefdevolle aandacht aan kinderen en hechten grote waarde aan een goede band met ouders/verzorgers en samenwerkingspartners.

Kinderopvang in Groningen, Drenthe en Friesland

Kids First heeft een groot aanbod kinderopvang in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Op deze manier houden we zoveel mogelijk rekening met de wensen van de ouders. De opvang voor elk kind moet voelen als een ‘tweede thuis’. Kids First begrijpt dat als geen ander; kinderen komen bij ons altijd op de eerste plaats!

Meer dan alleen een baan

Bij ons vind je een team met expertise, ervaring en passie voor het bieden van hoogwaardige zorg aan kinderen in een veilige omgeving. Wij zijn vastbesloten om onze beloften aan kinderen, ouders, partners en elkaar waar te maken.

Kids First is een dynamische kinderopvangorganisatie die voortdurend streeft naar ontwikkeling. We zijn gericht op het ondersteunen van de groei van kinderen en het anticiperen op de behoeften van de markt door middel van innovatieve producten en diensten. Binnen onze organisatie krijgen medewerkers de ruimte om zich te ontplooien en hun vaardigheden te verbeteren.

Speelsheid staat centraal

Elk kind heeft stimulatie en uitdaging nodig. We bieden speelgoed en activiteiten die zijn afgestemd op de ontwikkelingsfase van elk kind. Door dagelijkse bezigheden, waarbij (samen) spelen een belangrijke rol speelt, dragen onze medewerkers bij aan de groei en ontwikkeling van kinderen, elke dag opnieuw.

Samen sterk

Bovenal doen we het samen; medewerkers, kinderen, ouders en onze samenwerkingspartners. We bouwen aan onze relaties om de band te versterken, we helpen en stimuleren elkaar. Een prettige samenwerking met eenieder staat bij ons voorop.