Over ons

Kids First COP groep biedt kinderopvang in de breedste zin van het woord in Groningen, Friesland en Drenthe. Met meer dan 150 opvanglocaties voor kinderdagopvang, buitenschoolse opvang, peuteropvang én gastouderopvang in de drie noordelijke provincies, zijn we vaak dicht bij jou in de buurt te vinden.

Ondek onze locaties

Professioneel en betrouwbaar

Onze medewerkers hebben de kennis, ervaring en kwalificaties in huis om in een veilige omgeving kinderen een basis van uitstekende kwaliteit te bieden. Je kunt er op vertrouwen dat wij onze afspraken naar de kinderen, ouders, onze partners en elkaar nakomen. We zijn een nuchtere, eerlijke en hardwerkende organisatie zonder poespas. Eenduidig en transparant in de manier waarop we werken en duidelijk in onze communicatie. Dat is de reden waarom voor de ouders op alle locaties de GGD-inspectierapporten en de jaarlijks risico-inventarisaties op het gebied van gezondheid en veiligheid ter inzage liggen.

Oog voor ontwikkeling

Kids First COP groep heeft oog voor de ontwikkeling van kinderen. Wij zijn een ontwikkelingsgerichte kinderopvangorganisatie. Dat houdt in dat we nieuwe producten en diensten blijven ontwikkelen om op de marktvraag in te kunnen spelen. Al onze medewerkers krijgen de ruimte om zich verder te ontplooien.

Passie voor ons vak

Passie voor ons vak, liefde voor kinderen en de energie die we als medewerkers inzetten, zorgen er voor dat we in onze ontwikkeling blijven groeien. Kinderen staan hierbij altijd op de eerste plaats. Het is de rode draad van onze organisatie: we geven liefdevolle aandacht aan kinderen en hechten grote waarde aan een goede band met ouders/verzorgers en samenwerkingspartners.

Samen sterk

Bovenal doen we het samen; medewerkers, kinderen, ouders en onze samenwerkingspartners. We bouwen aan onze relaties om de band te versterken, we helpen en stimuleren elkaar. Een prettige samenwerking met eenieder staat bij ons voorop.