Vrijwilligers

Vrijwilligers bij Kids First ervaren dagelijks de vreugde die kinderen voelen wanneer ze jou zien. In onze warme en stimulerende omgeving heb jij de kans om een positieve invloed op hun levens uit te oefenen. We waarderen ook jouw inzet door middel van een vrijwilligersvergoeding.

Alle vacatures

Het mooie is dat je zelf bepaalt hoeveel tijd je wilt besteden; zelfs een uurtje is al voldoende om een verschil te maken. Deze flexibiliteit stelt je in staat om je vrijwilligerswerk af te stemmen op jouw agenda en persoonlijke verplichtingen, waardoor het gemakkelijk te integreren is in je dagelijkse leven.

Wat wij bieden:

  • Vrijwilligersvergoeding
  • Kerstpakket
  • Flexibiliteit
  • Elk jaar samen met je collega’s op pad tijdens een gezellig teamuitje

Ervaar de vreugde van vrijwilligerswerk bij Kids First en maak een positief verschil in het leven van kinderen. Onze warme en stimulerende omgeving biedt jou de kans om flexibel vrijwilligerswerk te doen, afgestemd op jouw agenda en verplichtingen

Ontvang een ruime vrijwilligersvergoeding

Missie & Visie

Kids First is meer dan alleen een opvang: we willen kinderen iets geven waar ze de rest van hun leven van kunnen genieten.

Elk kind verdient een plek waar hij zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen, waar hij kan spelen, waar hem veiligheid wordt geboden en waar hij liefdevol wordt verzorgd.