Stagiaires

In onze warme en stimulerende omgeving krijg je als (BBL-)stagiair de kans om een positieve invloed uit te oefenen op het leven van kinderen. Wij omarmen zelfstandigheid en werken met zelfsturende teams, wat jou de mogelijkheid biedt om je professionele vaardigheden te ontwikkelen in samenwerking met gepassioneerde collega’s. Zodat je helemaal klaar bent voor jouw werk in de kinderopvang.

Alle vacatures

Ruimte voor jouw ontwikkeling

Bij Kids First investeren we niet alleen in de kinderen, maar ook in jouw persoonlijke en professionele groei. Jij staat nu aan het begin van je carrière als pedagogisch medewerker, wij streven ernaar een omgeving te creëren waarin je op jouw tempo kunt leren. Bovendien bieden we uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, en na een succesvolle stage of BBL-traject streven we ernaar om jou een volledige positie aan te bieden.

Nog niet helemaal overtuigd? Dan willen jouw toekomstige collega’s iets tegen je zeggen:

Wat wij bieden:

Bij Kids First zetten we ons samen in voor de ontwikkeling van onze kinderen, en tegelijkertijd krijg je de kans om zelf te blijven groeien. Ontdek de stageplek waarbij passie, zelfstandigheid en continue ontwikkeling samenkomen zodat jij betekenisvol kan werken in de kinderopvang. Daarnaast bieden we:

  • Goede begeleiding en ontwikkeling
  • Samen sterk; medewerkers, kinderen en ouders zijn samenwerkingspartners
  • Uitgebreid activiteitenprogramma
  • We streven ernaar om jou een volledige positie aan te bieden na jouw stage

 

Kids First Academy

Ontdek alles op ons speciale platform, de Kids First Academy! Hier vind je essentiële informatie, zoals richtlijnen en protocollen voor je werk. Ontdek ook diverse modules en leerpaden om je op jouw eigen manier verder te ontwikkelen.

Lees meer

Doe de diploma check!

Ben je benieuwd of jouw diploma voldoet aan de vereisten voor de functie van pedagogisch medewerker, of dat je mogelijk met een aanvullend certificaat bij ons kunt beginnen? Voer simpelweg de naam van je diploma in en ontdek het direct.

Check diploma

Het verhaal van 
Martine

Ik ben Martine, 44 jaar oud, en werk sinds mei 2022 bij Kids First. In diezelfde maand ben ik gestart met de BBL-opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker, aangeboden door Kids First, waarbij je verzekerd bent van een werk- en stageplek.

Na jaren in de detailhandel te hebben gewerkt, zocht ik naar een nieuwe uitdaging. Op advies bezocht ik de informatieavond van Kids First in samenwerking met FIRDA (voorheen ROC Friese Poort). Het werken én leren sprak me direct aan, en dit bleek goed te combineren met mijn jonge gezin.

Ik geniet van mijn opleiding, waar de sfeer gezellig en leerzaam is, en de samenwerking met medestudenten erg leuk is. De diversiteit in leeftijden maakt het een verrijkende ervaring. Mijn werk bij Kids First is fantastisch. De locatie, mijn geweldige collega’s en vooral de kinderen geven me veel energie. Het is geweldig om de deur te openen en meteen begroet te worden door knuffelende kinderen. Mijn doel is dat kinderen zich geborgen voelen door mijn liefdevolle zorg, waardoor ze zich veilig kunnen ontwikkelen. Bijdragen aan die ontwikkeling maakt mijn werk ontzettend leuk.

Missie & Visie

Kids First is meer dan alleen een opvang: we willen kinderen iets geven waar ze de rest van hun leven van kunnen genieten.

Elk kind verdient een plek waar hij zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen, waar hij kan spelen, waar hem veiligheid wordt geboden en waar hij liefdevol wordt verzorgd.